EFIT

EFIT – 2022.02.26

Sista lördagen i februari? Redan? Visst har tiden sprungit iväg, det var ju precis Jul och Nyår! Men men tiden och vädret kan man inte göra något om, så det är bara att köpa läget 😉

Ni hänger väl med på en EFIT? Ett foto i timmen från en lördag i februari?

04.49 Urk! Vaknar till för att Adde och Max började röra på sig. Blir ett toabesök och sen går vi och lägger oss igen, det är inte morgon på långa vägar 😩 Men vi går se om vi somnar om…
05.21 Hoppsan! Ni som läste mitt Fem en Fredag inlägg kanske förstår vad som har hänt… 😂 Men 20% rabatt samt 300 kr ytterligare rabatt för att de var dyra (Save300), samt ett presentkort på Cervera på 200 kr samt en återbäring på 10% for Adraction så var det NÄSTAN gratis! Wohoo!
06.57 Det börjar ljusna! Tyvärr har jag inte kunnat somna om. Men som tur är har Adde och Max lyckats somna om. Jag ligger och lyssnar på poddar och pillar med mobilen.
07.59 Lyft upp mig Matte! Tror det börjar bli dags att gå upp, Max kommer in och ställer sig med framtassarna i sängen för att vi ska lyfta upp honom, trots att han har en ”trappa”. Nej då han är inte bortskämd 😉
08.23 Morgongos! Dags att gå upp men efter en stund av pussande och iver brukar Max tycka det är ganska mysigt att sova en stund, trots att det är dags att gå upp. Han har nästan somnat idag… men dags för morgonprommis och frukost!
09.38 Frukost! Kaffe och mackor i soffan med mina älsklingar. En bra morgon och solen skiner utanför, minus fem i och för sig men ändå. Passar även på att prata med mamma, nyss hemkommen från Egypten!
10.19 Max fick en ny leksak, Vargis! Mycket omtyckt. Kommer från prenumerationsboxen DuktigVovve som levererat riktigt kul innan men var väldigt trist idag… förutom Vargis!
11.49 Dismaskinen ska ha sitt! Tömmer, fyller och slår igång! Adde går ner och sätter sig med lite bokföring/revision och jag plockar och städar undan.
12.47 Sparbankseken! En väldig skillnad från gårdagens bild på sparbankseken. Vinter- till vårskrud!
13.32 Ljugarbänken! På ljugarbänken i solskenet kan man sitta länge… speciellt en dag som denna, lä och solsken! Fårskinsdynorna behövdes inte idag!
14.29 Prommis! En tur i solskenet med Max och Adde, så härligt hårigt allt känns idag.
15.48 Pannkakor! Adde steker pannkakor till lunch, bland det godaste jag vet! Mums! Citron och socker ska man ha på 🍋
16.52 Espresso! Lite kaffe på maten är ju aldrig fel!
17.03 Ny färg! Kan inte bestämma mig om det blev en bra färg eller inte… och jag bröt tumnageln idag, ner till nagelksnten, då det var bara att klippa väldigt korta naglar!
18.58 Middagsdags för Max! Lillen behövde få middag och han åt ganska bra, inte allt men tillräckligt.
19.59 Kvällsmackan! Ingen regelrätt middag idag, blev ju sen lunch, men några leverpastejmacka gick ner.
20.51 Kvällssnacks! Fick testa dessa nyheter från OLW tillsammans med Buzzador. Chipsen var goda, men inte godare än vanliga chips. Ostbågarna med Pecorinosmak var helt meningslösa, de smakar nästintill ingenting. Max gillade dem, men han älskar ostbågar!

Du kanske också gillar…

10 kommentarer

 1. säger:

  Påminns jag har några rabatter (handla förr 600,betala 300) och 100kr i “födelsedagspresent” på Mio. Går ju köpa sängkläder iaf. Var vaken 2 timmar i natt också.

  1. Karoleen säger:

   Ja, och sängkläder behöver man ju faktiskt! Och passa på när man har rabatterna är ju smart kan tyckas!

 2. säger:

  Det är klart vovven måste få hjälp att komma upp i sängen 🙂

  1. Karoleen säger:

   Visst vet du, speciellt när man är den mest smidiga och spänstiga hunden i världen 😂

 3. säger:

  KIkar in på din dag. Vilken lyx med sån sovmorgon!

  1. Karoleen säger:

   Verkligen! 😂

 4. säger:

  Halloj! Inne och kikar på din dag. Visst är du från Gällivare, eller där omkring? Ha en fin kväll!
  // Kram Anna

  1. Karoleen säger:

   Halloj! Nej, jag är uppvuxen utanför Stockholm, bodde mycket utomlands i tonåren, flyttade till Uppsala för att plugga på universitet och sen tillbaka till Stockholm. Men flyttade till Linköpkngsomtådet för 7 år sedan. Har nog aldrig varit i Gällivare tror jag 😉😂 Hur kommer det sig att du frågar? Detsamma, kram!

 5. säger:

  Då har jag äntligen tagit mig tid att titta runt vad alla andra EFIT:are hade för sig i lördags. Ja, det var riktigt härligt väder i helgen.

  1. Karoleen säger:

   Snällt att du är inne och kommenterar! ☺️

Kommentarer är stängda.