Blog

Fem en fredag v9: Ordspråk

Morning has broken…

Fredag idag! Idag börjar vi med Fredagsfrukosten på jobbet igen och det blir en lunchdate och sen är det ju HELG! Wohoo! När jag åkte in i morse vid 6 snåret var det väldigt vackert ute och jag stannade till och fotade lite snabba bilder med mobilen.

Efter denna vackra gyllene morgonen så kör vi en Fem en fredag tycker jag, veckans tema hos ElisaMatilda är Ordspråk. Lets go!

1. När sa du senast ”borta bra, men hemma bäst?” Det var nog länge sedan jag sa det, men jag tänker det ganska ofta när vi varit borta någon/några dagar. Jag trivs så bra hemma och slappnar av så fort jag öppnar grinden till trädgården.

2. När senast upplevde du ”delad glädje är dubbel glädje”? hela tiden! Jag älskar att jag delar mycket av glädjen i mitt liv med Adde. Vi delar mycket och sen delar vi även varandras glädje, dvs vi gläds åt varandras glädje. Jag unnar honom all glädje som finns i världen!

3. Vad har ”gömts i snö, och kommer upp i tö”? Just nu tycker jag det mest är hundbajs! Jag är så trött på folk som har hund som vägrar plocka upp sin hunds skit. Det är liksom en del av ägandet och det är något man tecknar upp sig på att göra hela hundens liv så fort man skaffar en hund.

4. När talade du senast om trollen? På ett digitalt möte på jobbet…

5. Ingen kan allt, men alla kan något – vad kan du? Jag är en jävel på att organisera när jag får upp lusten! 😉

Du kanske också gillar…

15 kommentarer

 1. Trivs också bra hemma, mitt tråkiga svar är också hundbajs….

  1. Karoleen säger:

   Så tydligt just nu under våren!

 2. Härlig med frukost på jobbet! Själv jobbar jag hemma o får äta frukost själv 🙂 Fina bilder från morgonen. Vi hade inte så kallt. Vi var ute och gick en halvtimme efter du körde till jobbet o då var det -4 här och ljust.
  Ja hemma trivs man. Mitt hem är min borg, men de är kul att ut och röra på sig också.
  Organisera är en bra tillgång – de är långt ifrån alla som kan.
  Ha en fin fredag.
  Kramiz

  1. Karoleen säger:

   Jo du, det är skönt att vara hemma men roligt att vara ute och se nytt! Ha en fin dag!

 3. Det är så fint nu när ljuset kommer tillbaka.

  1. Karoleen säger:

   Så härligt!

 4. haha, svarade också hundbajs. roligt att uppskatta både hemma och borta. organisera kan jag också

  1. Karoleen säger:

   Tror det är ganska många som inte kan organisera… det är en bra superkraft!

 5. säger:

  Läste igenom dina svar idag! Nej, ingen gillar väl hundbajs.
  Solen skiner även idag, så trevlig lördag önskar jag!

  1. Karoleen säger:

   Usch nej!

 6. säger:

  Ditt svar på fråga 2 får också mig att känna glädje! Lycka till er!
  Ha en fin helg!

  1. Karoleen säger:

   Kul! Glädje är alltid trevligt att kunna förmedla! ❤️

 7. säger:

  Vilka härliga morgonbilder – tack för att du delade med dig av dom.
  Önskar jag hade någon att dela på det sättet… men vem vet 🙂 Ja även om jag är hundägare så känner jag exakt samma sak – är inte så svårt att plocka upp efter sig, för det är inte skoj att gå med sin hund o rasta när det ser ut så… äckligt.

  1. Karoleen säger:

   Det är konstigt att det ska vara så svårt eller att man inte förstår att det är ens ansvar att plocka bajs från ens hund!

 8. […] Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Klimakteriehäxan, Ejmis, Tant Augusta, Karoleen, Violen, Anki, Efwa, Madeleine, Debutsky, Mina, Sara, […]

Kommentarer är stängda.