Blog

Fem en fredag v14: Verb

God morgon från ett snöigt Östergötland! Igår morse vaknade vi till 5 cm snö men det hann smälta bort i gårdagens regn. Men idag vaknade vi åter till ett snöigt landskap, men inte lika vintrigt som igår. Aprilväder Deluxe!

Fluffigt snö!

Sitter med en huvudvärk som inte riktigt vill bli migrän men får mig ändå att må illa och lite yrslig och det är inte så himla roligt. Huvudvärken klarar jag av, men yrsel är fan inte kul! Men men, det är dumt att klaga.

Idag är det ju FREDAG! Så skönt! Och innan man kan ta helg osv så har vi Fem en Fredag hos ElisaMatilda, med temat Verb.

1. När lånade du senast? Oj, lånade…. hmmm… Jag har inte lånat något på Bokbussen (rullande bibliotek från Götabiblioteken). Jag undrar om det kan vara en DVD-box med Twin Peaks från grannarna. Måste nästan vara det, jag kanske har lånat något annat, men jag kommer inte på det… Nu inser jag att jag är världens sämsta låntagare och inte lämnat tillbaka boxen. Förlåt=(

2. När badade du senast? Det var nog i badkaret hemma, har inte badat nån annan stans på länge!

Adde badar i Dubai, så ser det inte ut när jag badade senast…

3. När betalade du senast? Oj, senast jag betalade något måste vara ett inköp på Lyko i måndags, men det var ett digitalt köp. Mitt senaste fysiska köp var Liljor till mamma i söndags!

4. När väntade du senast? Oj, väntar gör jag ganska ofta tycker jag. Men senast jag väntade var på att en fil jag behövde i jobbet skulle laddas ner och öppnas.

5. När spelade du senast? Jag spelade spel senast igår, Wordfeud med Adde, Hansson och pappa.

Fniss!

Du kanske också gillar…

13 kommentarer

 1. Bibliotek lånar ut massa filmer, dvd, gratis… nu ska du ta en promenad och lämna tillbaka boxen… Trodde du väntade på filbunken, gott! 🙂 Trevlig helg!

  1. Karoleen säger:

   Ja, jag brukar låna dem via Bokbussen, så får man det levererat till ”byn”. Väldigt smidigt men pga pandemin så har det inte gått. Men nu så!

 2. måste sätta igång med Wordfeud. tror att det skulle passa mig. visst väntar en alltid på något och/eller någon.. så vackra liljor!

  1. Karoleen säger:

   Det är kul! Kör vetja!

 3. säger:

  Jag är nog väldigt lyckligt lottad, för jag har aldrig huvudvärk och har aldrig haft det heller. Inte mer än att jag ågon gång då och då har känt att jag har ett huvud, men jag har aldrig behövt äta tabletter för huvudvärk.
  Hoppas att din snart släpper.
  Trevlig helg!

  1. Karoleen säger:

   Skönt, jag hoppas du slipper det för jämnan! Ha en fin helg!

 4. säger:

  Det är förargligt när man kommer på att man glömt att lämna tillbaks det man lånat. Men bättre sent än aldrig! Trevlig helg!

  1. Karoleen säger:

   Visst är det så, jag får skicka med förlåtchoklad eller något!

 5. säger:

  Haha inte låta bli att skrattar åt lånet som inte lämnats tillbaka;) twin peaks är ju lite nostalgi, tyckte om den när jag såg den. 🙂

  1. Karoleen säger:

   Så pinsamt ju!

 6. säger:

  Bada i Dubai ser skönt ut!

  1. Karoleen säger:

   Mycket skönt är det!

 7. […] Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Gerd, Hanna, Violen, Klimakteriehäxan, Robert, Debutsky, Ingrid, […]

Kommentarer är stängda.