Weekend

Att göra en långfredag lite roligare

Eckes Trädtjänst var iväg och fällde några träd på förmiddagen och med hjälp av en granne gick jobbet både fort och bra!

Adde tog ett långvarig med busen och jag fixade lite lunch som vi åt i solskenet sittande på ljugarbänken. Färsk pasta med räkor och mozzarella! Nomnom!

Jag pyntade bron lite med mina nya betongalster och sen var det lite små fix i trädgården innan vi kom på att vi kanske skulle köra en tur.

Vi rullade mot Bergs slussar!

Och hamnade på Kanalkrogen Delimo, lite av vårt stammishak! Vi trodde det skulle vara mycket folk och förväntade oss en viss kötid.

Ingen kö, 2 sällskap i hela restaurangen när vi kom och det kändes som om det var skrivet i stjärnorna att middagen skulle intas på Delimo – Östergötlands godaste hamburgare!

Vi beställde snabbt och njöt av musiken de körde, det var en akustisk skiva av en mängd olika låtar, ett riktigt smörgåsbord, Enter Sandman av Metallica, Love is all around me av Wet Wet Wet, en Ed Sheredan låt osv. Nästan som ett musikquiz eftersom låtarna var svåra att komma på när de är väldigt olika originalet.

So TRUE!

Adde tog en Birger med BBQ-sås, bacon och ost med vanliga pommes! Stor som ett hus men riktigt god!

Jag tog en Sankt Lars, perfekt för en lökälskare! Lökringar, picklas lök och lökdressing. Nomnom, perfekt med sötpotatispommes!

När magen stod i fyra hörn och vi avnjutit vår måltid rullade vi hemåt genom solnedgången. Där borta bortom Roxen skymtar man Linköping. En härlig ledig dag där vi fått lite gjort men och njutit! En bra start på Påsken!

Du kanske också gillar…