EFIT

EFIT 2022-04-18

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens.

Annandag påsk 2022! Sista dagen på den här härliga påskledigheten, lite trist men vi har haft en mysig helg! Och idag är det också EFIT, häng med ☺️

05.46 God morgon! Adde och Max är ute på promenad, Max väckte oss och var väldigt ivrig. Lite för tidigt tycker jag, är trött idag. Ser ut att bli en vacker dag idag! Minusgrader än så länge dock!
08.27 Sovmorgon! Det blev visst lite sovmorgon, när Adde och Max kom tillbaka la de sig i sängen igen och jag somnade på ett par röda när jag fick ligga med huvudet på Addes bröst.
09.51 Brekkie! Adde har gjort amerikanska pannkakor och det är bland det godaste jag vet. Nomnomnom!
10.49 Städar köket! Tömmer och fyller diskmaskinen och städar undan allt som är framme. Får nog köra igång diskmaskinen igen när jag är klar, men är det den officiella EFIT-bilden så är det 😉
11.37 Planterar Vial i rabatterna. Hoppas att de är fleråriga och förökar sig massor älskar dem! Vet egentligen inte vad de heter i folkmun men de heter Lathyrus vestitus på latin och är en typ av ärtväxt.
12.12 Hämtar paket hos Handlarn! Mina älskade Rill-kaffemuggar har kommit in hos Åhlens igen och jag beställde direkt 5 st, så nu har vi 6 st! Wohoo!
13.00 Smakbox-fotografering! Går genom Smakboxen och ser till min lycka många nya produkter som jag inte testat tidigare. Jag som var på vippen att säga upp mitt abonnemang för att boxen tyvärr inte innehöll några nyheter längre. Några ”gamla” rävar som alltid är med men den här känns i alla fall lite kul!
14.01 Grillpremiär! Jo men visst, visst räknas väl korvgrillning in i grillpremiären, om ens en liten slamis? Vilket väder och självklart blir det lunch i utesoffan.
15.37 Läser bok! Bok och glass i solen är ju inte fy skam! Första boken av Anna Ihrén jag läser.
16.27 Tulpaner! Njuter av mina fina tulpaner!
17.29 Mot stan! Adde har försökt att fixat Monstaa hela dagen, och nu behöver han någon bult som gått av och han har fått borra loss. Så vi rullar mot Biltema och jag stannar i bilen med Max då vi inte hittar någon parkering i skuggan.
18.49 Magnoliafjädrarna! Dags att plocka undan påskpyntet för denna gången, men Magnoliafjädrarna får vara kvar tror jag!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. säger:

  Grillkorv! Åh, vi missade att grilla i helgen men kanske att det kan bli av idag. Så härligt att grillsäsongen är igång igen!

  1. Karoleen säger:

   Visst är det, älskar att grilla!

 2. säger:

  Klart att korvgrillning räknas dom “riktig” grillning!

  1. Karoleen säger:

   Va bra! ☺️ Tack för titten!

Kommentarer är stängda.