Hansson

Cok Najs

Idag fyller Hansson år, Grattis! Och det passade vi på med att fira med en spontanmiddag på Cok Najs!

Ganska fullt på restaurangen när vi kom, men vi tog näst sista bordet och beställde in dricka och mat. Cok Najs serverar turkisk kebab/döner och de har lite olika varianter att välja på med lite olika smakprofiler. Killarna tog varsin öl!

Jag skulle köra och jag tog en alkoholfri Frozen Mango Daiqairi. Så god, behöver verkligen inte sprit!

Vi fick veta att vår mat skulle dröja 10 minuter extra, då köttet tagit slut men de skulle bjuda på två dipper till vår pommes vilket var väldigt snällt! Jag och Hansson beställde varsin Jasmin med döner, tabbouleh, vitlökskräm, picklad rödkål och tomatsås och Adde tog en Mehmet med döner, stark tomatsås, picklad rödlök, picklad rödkål och feferoni. Vi tog också en pommes och en sötpotatispommes att dela på.

Magen stod i fyra hörn och vi var väldigt mätta och belåtna, lika gott som vanligt!Servitören envisade på att bjuda oss på en Nutellapizza till efterrrätt för strulet som vi knappt reflekterat över när vi suttit och pratat. igen, väldigt trevlig av dem! Jag som jobbar med kundservice varje dag ser ju att de verkligen värnar om sina kunder, det är Bra Business! Märkligt ändå att man fick plats med en Nutellapizza trots att vi var så mätta 😉 Killarna trodde och hoppades att servitören skämtade men jag tror de verkligen uppskattade gesten, och Hansson behövde ju äta något nästan tårtigt på sin barfday 🎈

Mätta och belåtna och ett par timmar med prat och skratt, så blev även denna en minnesvärd kväll, iofs är det bara jag som kommer komma ihåg den, konstaterade vi när vi gick mot bilen. 😉😂 Tur att nån av oss har minnet kvar så att vi i alla fall kommer hitta bilen när vi är 80! 😉 Grattis Hansson och tack Cok Najs för en superbra service och trevlig kväll!

Du kanske också gillar…