Food

Torsdagsklubben: MoccaDeli

Alltså Torsdagsklubben! Älskar det! Idag var det bara jag och Adde, och blev väl lite väl spontant i Norrköping eftersom A behövde hämta en grej på jobbet (som tyvärr inte gick att hämta). Men då passade vi på att äta på MoccaDeli istället.

Adde har pratat om det tidigare samt varit där med jobbet ett flertalet gånger. Så vi har pratat om att komma hit ett bra tag. Älskar skylten ”Välkommen till Vardagsrummet”.

På menyn finns pasta, flat bread pizza, sallader, och en massa annat gott! Jag hittade nog 10 saker som jag skulle vilja smaka och då var pizzorna inte inräknade 😉

Vi satte oss ute i värmen, 25 grader och vindstilla bland husen. MoccaDeli ligger i anslutning till Industrilandskapet och bjuder på härlig atmosfär och vackert att titta på.

Blev varsin Cola Zero idag men MoccaDeli har allsköns drycker, teer och kaffe, med eller utan alkohol.

Många restauranger på en väldigt kort liten snutt av Västgötegatan och även i där strax bakom ligger Consid, där A jobbar.

Idag blev det flat bread pizzor för oss, trots att Linguine Scampi Citron lät galet god men jag var sugen på en pizza. Jag valde en Calzone Deluxe med ost, prosciutto cotto som toppas med prosciutto crudo. Jag hade helt missat att den var inbakad (svårt att förstå varför jag inte trodde att en calzone inte var inbakat, kan inte förklara det). Mums, riktigt god och rekommenderas varmt!

Adde tog en BBQ chicken med ost, kyckling, BBQ-sås, jalapeños, avokado och chiliaioli. Mer som en ”riktig” flatbeead och var riktigt god, smakrik och så fina ingredienser. Denna hade lite sting och riktig mumsig!

Efter maten, jag orkade inte hela min till min stora förtret… men var väldigt nöjd ändå. Vi vandrade tillbaka till bilen, bara några kvarter och passerade detta vackra hus med en magisk dörr!

A hämtade bilen från garaget och jag fotade lite…

… innan vi rullade hemåt i småregnet… en härlig kväll och MoccaDeli går vi gärna tillbaka till, riktigt bra mat och mysigt! Tur att det även finns i Linkan! Yay!

Du kanske också gillar…