EFIT

EFIT 2022-05-21

05.41 Tidigt! Klockan har ringt, toabesvär klara och ute är det grått och trist. Huvudet molande och tröttheten ligger som ett tungt täcke över kroppen. Jo då, pigg som en marulk…

Halloj! EFIT idag, det innebär att jag och några andra tar en bild i timmen för att visa vad vi hittar på på en dag, Vissa dagar är det högt tempo och stor variation medan andra dagar är lågt tempo och liten variation. Idag blir nog det senare men vi får se vad dagen bjuder på…

06.38 Mackor! Adde är ute med Max och jag fixar frukost. Rakeln brusar och info om att AJ lämnar Norrköping, och att det är strax dags att rulla mot mötesplatsen.
07.12 Mötesplatsen! Dags att vinka av Adde som ska bort ett par dagar 😕Vädret är grått och trist… usch!
08.02 Zenit! Åkte till Hanssons för att gosa med Z. Mysan! Ignorera att jag ser jävligt trött och rufsig ut.
09.00 Maxi! Lämnar Maxi och rullar hemåt, det regnar och det är sååå tråkigt väder.
10.47 Orkidé! Vattnar blommorna och tar det lite lugnt. Bullen vill vila och det ärnintenmig emot.
11.54 Matsmart! Packar ur senaste Matsmart beställningen och ser till att ställa in i det som kan i matkällaren
12.32 Äppelblommor! Så härliga blommor på träden! Älskar att knopparna är rosa men blomman vit.
13.47 Syrenerna blommar snart! Jag älskar syrener, jag klarar egentligen inte av doften men jag tycker de är såå vackra!
14.23 Prommis med Max! Max har legat och sovit hela dagen sen vi kom hem men nu kom har ut till mig och ville ut. Busen, det är väldigt praktiskt med en hund som indikerar när han behöver gå ut och inte bara ”tjatar”. Denna eken har kommit sett i olika årstider och olika växtlighet, tycker den är väldigt fin!
15.49 Snacks! Nomnom när man ligger och läser en bok.
16.58 EFIT-bilden! Som alltid, nån gång under dagen fylls eller töms denna bra-iga maskin!
17.12 Dricka när man annars dör man… Ja, kanske inte Cola Zero men ändå 😉
18.27 Middag! Vi köpte en extra burgare igår när vi var inne i stan, perfekt till middag när man inte orkar laga någon mat. När Adde är borta äter jag ofta lite snabbare, tråkigare mat om jag inte får ”feeling” och kör på stort. Idag var inte en sån dag… 😕
19.49 ”Jag tycker det är dags för en prommis”-blicken 😉 Med lite gos så får man vovven att tycka det är ok att vänta lite till.
20.11 Ute på kvällsprommis! Hälsar på ungtjurarna i hagen. Har inte sett dem där tidigare. Så fina! Max blev jättelekig när han såg tjurarna och de vart lika intresserade av oss. Jag pratade iofs med dem, men jag tror mest det var Max de var intresserade av. Sen när vi gick vidare längst hagen följde de med fram till hörnet. De hade nog hängt med oss ett bra tag om inte hagen slutade 😉
Bonusbild! Tjurarna vid hörnet…
21.18 Middag! Bullen får mat och det verkar vara en ”äta-dag”, om Max inte är hungrig så äter han inte, det är väl lite för mycket varg i honom. Lite jobbigt för oss men han mår bra så det är egentligen inget att oroa sig för.

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. säger:

  Möte vid biltvätten är ju inte helt fel.. 🙄 😄 Här hade jag tänkt jag skulle ta det lugnt idag efter lite sömn och lite hårdare jobb sista veckan. Men, jag har än inte krattat bort Löven och gräsmattan är typ 10cm hög nu osv.. Ahh.

  1. Karoleen säger:

   Haha, jag vet, det är ju värsta maffia fasoner. Men om man bara ska släppa av maken för att han ska åka vidare med någon annan, så är det antingen macken eller en pendlarparkeringen. Jag måste klippa gräset idag, det är långt trots att jag klippte i veckan!

 2. säger:

  hmmmm – jag fasar för regnat här med….det är karneval i Lund o tåget ska gå kl 13 -hoppas det är uppehåll ….

  1. Karoleen säger:

   Oj, hoppas du fick uppehåll till 13!

 3. säger:

  Regnet är ju välbehövligt och allt sånt men nog vore det skönt med lite sol till alla plantor nu.

  1. Karoleen säger:

   Jo absolut!

 4. säger:

  Inne och kikar på din dag. Härliga bilder som vanligt.
  // Kram Anna

  1. Karoleen säger:

   Tackar, välkommen =)

Kommentarer är stängda.