EFIT

EFIT 2022-06-12

Mitt i natten här och jag är ute och roar mig, kommer på att det är EFIT så vi börjar dygnet med att några bilder innan det är dags att gå och lägga sig.

00.32 Myggdödaren! Dags att tacka för mig, efter en superhärlig 40-års fest i en trädgård i Uppsala! Älskade K2, tack för en supermysig kväll!
01.47 Näääästan ”hemma”. Mellanlandar hemma hos mamma och pappa, ca halvvägs hem till Linköping. Ignorera att bilden är suddig är ni snälla! 😉
02.16 I sängen! Smugit in i huset och gått och lagt mig i vårt sovrum. Mamma och pappa har inte vaknat, vilket känns bra, och skönt att de kunde sova trots att jag skulle komma hem sent. Nu säger vi godnatt, (hoppas jag) och får höras senare idag.
07.47 För ljust! Det slamras frukost där nere, mamma och pappa är nog vakna sen länge och det är nog bara att gå upp.
08.37 Frukost! Wilderbeast hade kommit ut för att äta frukost med oss.
09.57 Jo, men så att… Då kör vi väl ett parti.
10.23 Njuter av solskenet i trädgården. Många fina växter och ätbart.
11.38 Fortfarande i ute! Solen gassar, vi gräver upp tomatplantor som jag ska få med mig hem.
12.57 Molnen börjar rulla in. Pappa klipper gräset och jag sitter på altanen och njuter. Solidares är så klart på, sömnbristen från inatt gör sig påmind och eftersom jag vaknade med migrän, s är jag lite ljuskänslig. Men det är vad det är…
13.37 Det är ju något med syrener! Vackert, och härlig doft men alldeles för stark för mig egentligen.
14.23 Lunch! Mamma har fixat lite mat, stekt oxfilé, ugnsrostad potatis och sallad. Behöver jag säga att de var supergott, älskar kött och potatis! 😂
15.20 Dags att rulla hemåt! Jag passar på att tanka innan jag rullar allt för långt och blir ruinerad, alltid lika kul 😉 Passar även på att köpa en Iskaffe med salt caramel-smak. Tyvärr var det väldigt svag smak, Latten med salt caramel brukar annars vara god. Just när jag stod och tankade kom världens åskskur och regnade in under taket på macken, men så här års går regnet över forr.
16.45 Still om the road! 🚙, rull, rull…
17.50 Hemma hos mina älsklingar. Adde har trots sjukdom varit duktig och fixat med både det ena och andra och Max är ju som vanligt med och hjälper till genom att Ooaa… Saknat mina killar!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. säger:

  Ja du var sent uppe du. DSka bli roligt att se vad som händer under din dag den när du vaknas.

  1. Karoleen säger:

   Haha, jo ibland så, det kanske inte tillhör vanligheterna att åka hem genom Stockholm mitt i natten, men ibland så.

 2. säger:

  Man bare nyter slike lange lyse sommernetter.

  1. Karoleen säger:

   Visst är det underbart!

Kommentarer är stängda.