EFIT

EFIT 2022-07-23

Halloj i natten! Jag sitter i bilen på Väg 40 på väg hem från Göteborg. Igår (för ungefär en timma sedan 😉) var Adde och jag på Iron Maiden på Ullevi. Gissa om jag är ganska uppumpad 🤣 Jag har velat se Iron Maiden länge men det har aldrig varit ett bra läge, men till showen 2020 så fixad Adde biljetter i överraskning men pga pandemin så blev konserten flyttad till igår. Verkligen inte optimala tidpunkten pga flera anledningar men det behöver vi inte gå in på. Men i alla fall så sitter jag nu här i mörkret och ”Run to the Hills” spelas i mitt huvud på repeat! Adde kör och vi är på väg hem till Linköping, till Max och snällaste Hansson som är hundvakt första kvällen på sin semester ❤️ Häng med mig hem genom natten på dagens EFIT!

00.02 Hyrbilen har AirPlay! Kan vara det bästa jag varit med om, våra gamla knegare till bilar har inte sånna moderniteter.
01.23 Macken var stängd och Donken har bara drive-thru. Ingen kisspaus, inget kaffe men fick bli lite nattamat för att hålla oss vakna. Men min milkshake uteblev pga någon brand, kändes som ett svepskäl 😉 Halva konserten hade samma idé som oss, att stanna i Jönköping var tydligen grejen!
02.58 Hemma! Vi lyckades väcka både Max och Hansson när vi kom hem, även om vi bara fyllde på vattenflaskorna och gick till sängs. Max hade redan fått en DS men gick en till till hans förtjusning 😉
08.37 Morgonstund har guld i mund! Tröttaste tröttas, men Max vill ut, så vi stiger upp. Jag känner av mitt knä från gårdagens strapatser så det blir nog till att hålla sig lite lugn idag. Igår höll vänsterknät på att vika sig, så det var kul 🥺 Och gamla knäskadan gör sig mer än påmind, men men, det löser sig nog. Men vi ska fira in Hanssons semester ikväll så man måste ju vara lite fräsch och ha lite godsaker hemma. Även hyrbilen ska lämnas tillbaka så vi får väl se hur dagen blir.
09.59 Tvära kast! Här blir det inget semesterfirande idag, det ska regna ikväll (igen, precis som förra veckans firande 😭). Vi tog in tur in till stan istället för att dumpa av hyrbilen och äta frukost. Vi kom in 09.50, så det var väl lite på håret men ändå. Kände oss som tre miljöbovar, tre personer och en hund behöver givietvis tre bilar. 😉 Men men ibland har nöden ingen lag, Hansson behöver ha hem sin bil, vi måste åka in med vår bil för att sen komma hem och hyrbilen ska lämnas in. Joråsåatt!
10.47 Inlämning! Hejdå Citronen – tack för en bra åktur!
11.57 Nu enbart en bil! Vi tre har åket till Lidl och botaniserar lite bland hyllorna. Och nu blir det Biltema och sen hemåt.
12.37 Car-theme! Fog it is och spisrengöring!
13.15 På väg hem genom regnet, vilket skitväder. Skönt ändå att det inte är lika varmt som de senaste dagarna.
14.32 Mys! Maxen och jag hamnade i soffan efter att vi packat upp maten som vi handlat. Mitt knä är illa, kan inte stödja på det alls nu, så det får bli högläge i soffan resten av dagen. För jag tar mig knappt ur soffan i alla fall! Så så får det vara.

Du kanske också gillar…

14 kommentarer

 1. säger:

  Är det Donken på Asec? Den har öppet dygnet runt och väldigt populär. I stort sett alltid kö där. Såg Iron Maiden på Ullevi 2008. I år blir det Rammstein.
  Ha en bra hemresa och kör försiktigt!

  1. Karoleen säger:

   Jo precis. Jo, den var öppen, men bara drive-thru vilket gjorde att vi inte kunde använda faciliteterna. Oh, Rammstein vill jag också se, hörde att koncerterna var superbra i år!

 2. säger:

  God morgon , kikar på dina första bilder. Du får berätta mer om konserten, hoppas den var bra, eller klart den var 🙂

  1. Karoleen säger:

   Den var fantastisk! =)

 3. säger:

  Kul med konsert! Jag är inget fan av Iron Maiden men när de kom till Norrköping 2014 för att spela på Bråvalla så köpte jag biljetter till festivalen fortare är kvickt. Man kan ju inte missa ett av världens största band när de kommer till stan. Och jag blev verkligen inte besviken.

  Hoppas du inte får allt för besvärligt och ont med knäna idag.

  1. Karoleen säger:

   Nej men precis, jag är väl egentligen inget mega fan, men vissa band tycker jag bara att man ska se. Jag hade gett många pengar för att ha sett Queen eller Beatles t.ex.

 4. säger:

  Kikar in på din natt/dag. Ni åkte nog förbi vägen in till mig på er nattliga resa. Nån mil in i skogen vid Ulricehamns Rasta längs med RV40, där bor jag. =D

  1. Karoleen säger:

   Haha, jasså, då ska jag tänka på det nästa gång jag åker förbi! Knasig men kul info =)

 5. säger:

  Hoppas knät snart känns bättre igen, häftigt med IM konsert måste ha varit häftigt.

  1. Karoleen säger:

   Tack! Jo då, mycket bättre men det tog många dagar…

 6. säger:

  Donkenfrukost är alltid trevligt 🙂

  1. Karoleen säger:

   Jo men visst vet du!

 7. säger:

  Kikar in igen på din dag. Konstigt att min tidigare kommentar inte publicerats. Men den försvann kanske i rymden.
  Hoppas att ditt knä är bättre nu!

  1. Karoleen säger:

   Ibland fastnar kommentarerna i filtret men nu ska den nog vara publicerad =)

Kommentarer är stängda.