EFIT

EFIT 2022-08-20

God morgon eller god natt kanske?! Har vaknat upp för den fjärde gången inatt och jag kan inte somna om. De första tre gångerna vaknade jag av att det regnade men nu vet jag inte varför jag vaknade, klockan var strax efter 03.00 och det känns inte som att jag sovit klart i alla fall. Men ja, så är det ibland, sömn är ett mysterium.

Istället för att stressa upp mig så kom jag på att det var EFIT idag så vi börjar väl med en bild så får vi se om jag lyckas somna om igen… håll tummarna vet ja!

03.36 Knappt vaken! Fotar av mobilens klocka och hoppas på mer sömn.
07.25 Vaknar till och är glad att jag lyckades somna om. A verkar vara trött och jag är inte helt pigg då jag lyssnar på pod och vilar lite till. Det känns varmt och klibbigt i rummet men termometern säger 20 grader redan. Usch! Hatar klibbigt och fuktigt!
08.26 Morgonkiss! Släppte ut bullen i trädgården och han gick pliktskyldigt till Rododendron och kissade och direkt tillbaka till sängen och somnade om direkt. Ute är det blött och klibbigt, usch!
09.37 En lite tröttis! Dags att starta denna dag trots att Max fortfarande vill sova ☺️😉
10.12 Frukost! Avokadotoast med stekt ägg med lös gula är riktigt gott!
11.57 Plockar fallfrukt från äppelträdet. Tyvärr ramlar alla bara ner även som små. Så de blir inget av äpplena. 😒
12.37 Diskmaskinen är full, dags att köra! Är det EFIT så måste man ha med EFIT-bilden 😉
13.47 Sitter på trappen. Solen tittar fram några minuter här och där. Vi försöker kyla ner huset med drag, så alla dörrar och fönster är öppna.
14.51 Kollar brevlådan efter ett Early Bird-paket! Wohoo, min och Addes Hellfire-tröja har kommit. Ni som vet, vet 🥰
15.39 Lägger mig och läser en stund. Är väldigt trött då jag sov så dåligt inatt!
16.47 Adde är duktig och diskar ur tvättmaskinsfacket… den har verkligen sett bättre dagar, men nu är den fin igen. Ibland måste man ju även rengöra det som rengör ens saker 😉
17.59 Middag! Har gjort tortillapizza i lite olika smaker, en tacopizza med bland annat köttfärs och jalapeños, en Vesuvio, en Pizza Bianco och en Vesuvio med en kräm på soltorkade tomater. Går snabbt och blir bra, inte riktigt ”pizza” men det är gott ändå! 😂
18.32 Har hamnat i soffan framför en film, Star Wars: A Phantom Menace. Vi kör om ennialogi/nonalogi (Eller vad heter en filmserie på 9! filmer???) Star Wars just nu och har kommit till första filmen (kronologiskt) men fjärde filmen som gjordes. De bästa är ju de första tre filmerna, men denna med Jar Jar och en ung Anakin är ju väldigt söt! Mesa loves Jar Jar!
19.47 Kollar vidare filmen och spelar lite spel på mobilen. Ett weekend-event att fixa med.
20.43 Tar ett avbrott i filmen gör att kolla på solnedgångshimlen. Vackert som en tavla!
21.52 Filmen är slut! Och ute är det mörkt och vi har inte slagit på några lampor inne tydligen 😉 Mörkt! Tar nog denna bild som dagens sista, blir nog inte så många mer knop här hemma! Tack för att ni tittade in!

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. säger:

  Alla är tydligen lite trötta, uppenbarligen har semestern inte hjälp. Fram för mer semester 😉

  1. Karoleen säger:

   JA! 10 veckors semester för folket, finns det något parti i valet som har det som vallöfte? 😉

 2. säger:

  Tipsar om fruktplockaren från Gardena.. Köpte en tidigare i veckan och är kanonbra. Jula har extrapris just nu på dem.

 3. säger:

  Tittar in på din dag, hoppas du får sova inatt

  1. Karoleen säger:

   Tack, det var snällt!

Kommentarer är stängda.