Food

PizzaTrucken

Igår hade vi en nyhet i byn, en PizzaTruck på besök! Inte illa för ett samhälle med runt 100 hushåll. Och eftersom det var en sån happening kändes det som att hela byn var ute och skulle ha pizza!

Vi hade förbeställt till kl 18, så jag åkte upp och förväntade mig att det kanske skulle vara en viss försening men det visade sig vara lite mer kaos än jag trott.

Men hur som hur så fick jag mina pizzor vid 18.45, och det luktade så gott från en vedungsbakad Salciccia Picante och en Parma.

Adde och jag delade så vi fick smaka båda och vi var överens om att pizzorna var väldigt goda! Trist på väntetiden men förhoppningsvis blir nästa gång bättre, tror att de blev lite chockade över alla beställningarna som kom in från byborna. Som jag förstod hade de fått in ett 30-tal förbokningar och ni ser kön som ville beställa. Hörde flera beställningar på 8, 9 och 10 pizzor i stöten. På två personer kan det inte vara lätt!

En trevlig fredagsmiddag helt enkelt! Och ett stort plus är ju att pizzan var varm när vi kom hem, det är den ju inte när vi köper från Linköping!

Du kanske också gillar…