EFIT

EFIT 2022-11-19

Hej! Idag är det novembers andra EFIT, välkommen att hänga med idag.

04.39 God morgon! Vaknar igen alldeles för tidigt, klockan ringer 0600 men vad gör det när man vaknar långt innan. Max är både ivrig på att få komma ut och trött, och boar ner sig i sängen ena sekunden och är superivrig nästa… men han är bra mysig och söt när han boar och gosar.
05.58 Brygger kaffe… eller Ja, jag vet inte vad det heter när det är en kaffemaskin och inte en kaffebryggare. Pressar kaffe kanske? Adde ska iväg så det blir kaffe i termos på vägen.
06.42 Har vinkat av Adde och snöflingorna dinglar ner fint och långsamt. Blir nog inget på marken men hoppas att vägen håller sig snäll tills imorgon när vi ska byta däck. Har tömt diskmaskinen och plockat undan en hel del i köket medan jag fixade kaffet så nu känns det som att det är ok att Max och jag går och lägger oss en stund. Kanske dags att börja läsa Keplers Spindeln men frågan är om jag kommer kunna släppa den? Har en del annat att göra idag 😉
07.49 Dricker lite kaffe i soffan! Max får lite frukost och jag tar en kopp kaffe för att vakna till lite.
08.27 Frukost! Tar några leverpastejmackor med Bostongurka. Nomnom!
09.52 Börjar på vardagsrumsbordet. Massor av grejer har hamnat här av mängder olika anledningar och det kan inte se ut så här. Måste plocka undan, börja njuta av födelsedagspresenterna och få tillbaka bordet. Är så galet sugen på att börja använda mina fina nya Georg Jensen ljusstakar som jag fick i present nu när det är mörkare.
10.48 Meh… finn ett fel…. köpte en ny palm på Ikea för att ha i en av de stora krukorna jag fick från Hansson men de passar ju inte… Bajs!
11.27 Behöver ge födelsedagsbuketterna lite kärlek. De tre som fortfarande står (ganska bra att stå i över två veckor) kan slås ihop till en och bli riktigt fin kanske nån vecka till!
12.03 Tar en kaffe till. Har ont på höger sidan under revbenen igen, fick ont där igår eftermiddag och nu började det igen. Funderar på om det beror på att jag ätit något eller kanske är det kaffet? Men smärtan kommer och går. Får vila lite i soffan.
13.01 Sätter mig i soffan en stund och tittar på en dokumentär om Ted Bundy. Intressant och läskig på samma gång. Ignorera pälsen på golvet, ska strax dammsuga, ska bara vila lite…
14.21 Är ute med Max! Snön har dinglat ner under dagen men nu desto mer… synd inte riktigt men nu ”stannar det även på marken”.
15.03 Adde är hemma igen! Vi går ut för att möta upp och Max ooooar som vanligt! Och svansen går som en propeller, gladaste killen. Snön fortsätter falla.
16.24 Adde är ute med Max igen, behövde röra på sig lite. Jag är nere och ”handlar” i matkällaren inför kvällens middag. Det blir Tacos och Tequila!
17.37 Dags för middag! Hansson har halkat ut på sommardäcken och jag har tänt lite ljus och vi äter lite chips tillsammans med en fördrink i soffan.
18.37 Tacos och Tequila! Alla godsaker man kan tänka sig men relativt enkel tacos idag med ”vanlig färs” och inte Carne Asada som jag brukar göra. Ibland vill man bara ha god smakrik enkel mat. Nomnom!
19.01 Kvällens tre tequila deltagare. Våra ”ful-tequila” var slut dvs Sierra, Jose Cuervo och Silver, så vi fick köra på enbart fin-tequila. Smooth! Och som alltid är McLovin’ med!
20.02 Corona och lime, always! Riktigt gott med mat och en lime-öl! Vi äter, skrattar, shottar och äter lite till! Som sig börs när man njuter av goda vänners lag.
21.14 EFIT-bilden! Passar på att ladda diskmaskinen, medan vi byter från vardagsrumsbordet till soffan och något nytt att dricka.
22.37 Kvällens sista bild! Vi fortsätter och har det trevligt inomhus medan snön fortsätter att falla utomhus. Ska bli spännande att se hur mycket snö det blir till slut. Men nu får ni ha väldigt mysigt och vi ska bara vara och ha det skoj, med lite godis, chips och valfria drycker! Nice! Tack för titten!

Bonusbild!

Här får ni en bild på det städade bordet också 😉 Två stolar saknas p.g.a. att de är en provisorisk hylla för mitt nya stekplatta, bara för att jag ville kolla hur mycket kul som fanns i paketet.

Du kanske också gillar…

14 kommentarer

 1. säger:

  Ahhh, leverpastejmackorna såg smarriga ut. Kom på jag har en förpackning bredbar sådan.. Får nog bli lite stödfika innan jag åker bort på mat vid 16-tiden.

  1. Karoleen säger:

   Det tycker jag! Stödleverpastejsmackor behöver man alltid! Ha en fin dag!

 2. säger:

  Tittar in på din dag. Var Kepplerboken bra?

  1. Karoleen säger:

   Vet inte, jag lyckades inte börja läsa, hade inte ro helt enkelt! 😉

 3. säger:

  Ta bort plastkrukan från plantan och sätt den direkt i den fina gröna krukan istället. Då funkar det!
  (Får vi se bordsytan när den syns igen?)

  1. Karoleen säger:

   Jo, men är det inte ganska bra att ha en innerkruka tycker jag kanske? Har lagt till en bonusbild så du får se bordet =)

 4. säger:

  Tittar in på dig dag. Kaffeintaget är i samma nivå som hos mig ungefär. Dock kom inte varje mugg med på bild.

  1. Karoleen säger:

   Kaffe är livet =)

 5. säger:

  Vilken päls?
  🙂

  1. Karoleen säger:

   Haha, kanske bara jag som ser pälsbollen som ligger till höger om lilla bordet under tvn. 😉

 6. säger:

  Kikar in på din dag. Trist att palmen inte passade i krukan…

  1. Karoleen säger:

   Jo, dumt! Jag får fnula vidare på hur jag ska göra, kanske en annan innerkruka.

 7. säger:

  Tacos och Tequila låter ju som en festlig kombination. Blir annars inte mycket av den varan, den sistnämnda alltså. Blev en hel del sånt på 2-veckors resan till Mexiko för 8 år sedan men tror inte jag smakat det sen dess.

  1. Karoleen säger:

   Mycket mycket trevlig kombo, nästan bästaste kombon någonsin! Åh, en mexicoläsa lät inte alls dumt! Finns riktigt fina tequila som är lika goda och trevliga som smådrickat, som whisky… Testa, lovar att det är gott!

Kommentarer är stängda.