Ledigt den 1:a maj och vad hittar man på då? Jo, man åker på äventyr med vänner. Vi hade länge pratat med Grevinnan och Sir om att åka på äventyr tillsammans, men denna gången blev det en tur med Grevinnan till Stendörren, eftersom Sir var på väg till Indien. Men vi hade det väldigt roligt och trevligt ändå, fast nästa gång måste vi nog insistera att Sir också är med, han får inte smita undan något mer =)

Vi hade ett fantastiskt väder och fick en skogspromenad med informationsskyltar så att vi lärde oss massor om skogen samt 2 geocacher tagna. Upp i utsiktstornet kunde var utsikten helt underbar och det kändes som en perfekt sommardag.

Grevinnan och Adde hittar skatter och det blev lite “meta-fotande” för min del =)

Grevinnan hade fixat en fantastiskt god Ceasarsallad med kyckling dagen till ära. Gott gott gott!

Så det blev en pick-nick i solen, trots att det blåste riktigt kallt, med en utsikt som hette duga! =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .