Blog

Bloggutmaning januari, 2023: 8 januari

Här ligger en hund begraven.

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning

Hela grejen med dyr el! VARFÖR har Sverige gått med på ett sånt naivt avtal med EU, där vi inte ser till vårt eget först. ”Duktig flicka”-syndromet som vi ”gått på” visar bara på att våra ledare tycker det är viktigare att vara andra till lags än att rå om oss själva. Det som sägs i säkerhetsgenomgången på flygplanen ”Put on your own mask before helping others” är givetvis något som passar bra här också, se till att er egna befolkning inte går på knäna innan ni lovar bort elen till andra! ELLER se fan till att vi får köpa tillbaka elen lika billigt dom vi säljer den! Men men, ingen trodde det skulle gå såhär, No Shit Sherlock! Det är därför man prognostiserar både bra och dåliga lägen, riskanalyser! Fuffens!

Du kanske också gillar…