Blog

Bloggutmaning januari, 2023: 21 januari

Astrologi är något som…

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning

…jag vet extremt lite om. Jag har egentligen aldrig läst på om det och hur det ”används” i det riktiga livet. Har sett en hel del filmer på TikTok där det berättas till höger och vänster om himlakropparnas rörelse eller positionering och vad fet kan innebära om man tror. Men jag vet inte om jag själv tror på det, men heller är det kanske inget jag heller kan rata för jag vet för lite om det. Vet inte riktigt om Stjärnetecken är en del av astrologi, eller hur det förbinds men nån gång har jag ju läst något horoskop, men eftersom det är så väldigt generellt brukar det stämma för alla på något sätt.

Jag är skorpion 🦂 och skorpioner är enligt nån sida på nätet 🫣😉 ”Skorpionen är självständig och oberoende, och behöver ett arbete med mycket utrymme för egna beslut. Passion, intuition och ett skarpt öga för detaljer gör Skorpionen till en stor tillgång i alla lägen där det måste gå fort och man inte får någon andra chans.” och ja, till viss del stämmer, på jobbet definitivt. Men hemma är jag inte alltid speciellt oberoende och beslutande. En annan sida på nätet säger ”Scorpionen är hårt arbetande och bra på att ledande idéer till liv. De är också strategiskt kunnig, engagerad och ihållande. De har den bästa när de dyker ner hela vägen i en uppgift eller projekt.” Nämen, låter ju som att skorpioner är fantastiska på jobbet 😉

Du kanske också gillar…