Blog

Fem en fredag 2023 v2: Fem ord II

God Morgon i regnet! Herregud, ute på landet är det som att gå omkring och åka omkring i Waterworld. Snön som kom förra veckan, nästan 30 cm, har smällt bort och sen har det regna en hel del i flera dagar. Platta Östergötland blir som en sjö….

Trött idag, det blev kanske inte så sent igår men senare än vanligt, och mörkret gör att man blir extra trött. Men men, jag är på kontoret och vi jobbar på nu, i några timmar tills vi tar helg tycker jag ändå! Idag börjar vi med fredagsfrukosten igen på kontoret och det är alltid lite mysigt! Mycket möten idag också, känns som att hela veckan har gått i ett med möten, back-to-back och gärna lite kluriga och jobbiga, där man inte bara kan hänga med utan skapar funderingar och APs.

Men först, Fredag den 13:e! Och eftersom det är fredag tar vi en kik hos ElisaMatilda och hennes fredagsfrågor. Temat för denna vecka är Fem ord (del 2)!

Lilla bullen kan det där med att inte vara stressad eller behöva tänka på något jobbigt. Unnar honom verkligen att han kan bara lägas sig till rätta på rygg så här i soffan mellan oss och bara sova järnet.

1. Med fem ord, hur har din vecka varit? Stressig, tröttsam, krånglig, frustrerande och irriterande. Det har tyvärr varit en vecka med mycket frustration och flera gånger har jag velat skrika rakt ut. Men, ja, det har gtåt ändå…

2. Med fem ord, vad gör du imorgon? Morgonpromenad (med Max och Adde), Lördagsfrukost (alltid lite bättre än andra frukostar), garageorganisering, vilar och städar.

3. Med fem ord, vad var roligast i veckan? Gårdagens umgänge med “mina” killar!

4. Med fem ord, vad behöver du göra? Andas, lösa, fundera, avleda och driva.

5. Med fem ord, vad önskar du just nu? Att min hosta försvinner snabbt.

Du kanske också gillar…

17 kommentarer

 1. glad att sonen städat i vårt garage, hoppas hostan försvinner!

  1. Karoleen säger:

   Förstår det, det är skönt när någon annan hjälper till!

 2. Ja, det är verkligen en sjö på sina ställen. Bor också i Östergötland. Andas är en bra idé, jag skulle dock behöva fundera lite mindre så jag får sova på nätterna.

  1. Karoleen säger:

   Mmm…. fundera är aldrig bra på nätterna. Allt blir så mycket större och jobbigare när man funderar på nätterna.

 3. Du verkar ha det lite körigt … hoppas hostan försvinner och att din helg blir bra!

  1. Karoleen säger:

   Yes, det är ganska körigt. Hoppas på att det lugnar sig.

 4. Krya på dig med hostan!

  1. Karoleen säger:

   Tackar!

 5. de flesta tycks ha haft en tråkig vecka mycket beroende på allt det gråa och regnet. men det märks faktiskt att det blivit lite ljusare om dagarna. lite sol hade inte varit fel. en är väldigt beroende av ljuset. hoppas att din hosta försvinner. det är väldigt arbetsamt att hosta i längden. andas rätt är alltid väldigt väsentligt för måendet

  1. Karoleen säger:

   Ja, jo, man blir så mycket tröttare när man inte kan andas ordentligt.

 6. säger:

  Låter hektiskt hos dig, och absolut inte särskilt easygoing. Hoppas det mesta löser sig, man blir ju så nöjd när man hittar lösningar. Och så trevligt umgänge med bästa grabbarna på det. Trevlig helg

  1. Karoleen säger:

   Nä, den här veckan har varit tuff. Och det är mycket för att energinivån inte har varit så hög iom hostan. Men jag ska försöka hålla humöret uppe i alla fall =) Trevlig helg!

 7. Tråkigt att läsa att din vecka inte varit den bästa, men hoppas att nästa blir bättre. Härlig bild – hundar vet hur man kopplar av.
  Ha en så fin helg du kan,

  1. Karoleen säger:

   Verkligen, det är bra att titta på hundar för att stressas av. De kan verkligen det!

 8. Hosta är inte kul, jag har haft torrhosta rätt många veckor nu så jag hoppas den försvinner snart jag också.

  1. Karoleen säger:

   Då håller vi tummarna båda två!

 9. […] Klimakteriehäxan, Teskedsgumman, Paula, Kina, Janerik, Susanne, Debutsky, Ninni, corkystyle, Karoleen, Hanna, Anette, Violen, Ejmis, Ingrid, Suzy, Tant […]

Kommentarer är stängda.