Food

Medelhavskycklinggryta

Vi hade bestämt att det skulle vara Adde och jag som stod för matlagningen på lördagskvällen när vi kom upp till fjällen eftersom vi troligtvis skulle komma upp först.

Så innan lagade jag en Medelhavskycklinggryta med soltorkade tomater, svarta oliver, rödlök, vitlök och citron och frös in i en stor låda. När vi hade kommit upp till stugan så fixade vi in all den handlade maten, packade ut bilen, ställde in i skåp och kylskåp och fixade i ordning i vårt rum och därefter satte jag igång med maten.

Resten av gänget kom 1-1 1/2 timma efter oss, och då kokades det ris och gjordes en sallad på baby spenat, ruccolasallad, cocktailtomater och fetaost.

Jag tror att maten gillades laget runt, tom med småttingarna 🙂 Så det kändes som ett bra tecken 😉

Sen blev det kaffe i soffan innan var och varannan stupade i säng.

Du kanske också gillar…