Fototriss, Photography

I Fokus

Veckans Fototriss Tema…
… är I FOKUS. Och det temat har jag fått hjälp med av vinnaren i senaste tävlingen, Veronica. Ett naturligt val med tanke på att hennes blogg heter just det 🙂

Bilderna jag har valt denna vecka är tagna på Julafton hemma hos Svärföräldrarna. En härlig dag med gott att äta, trevligt sällskap och så mycket att prata om. Jag är en sån fotograf som ofta sitter och små-fotar mest hela tiden, medan diskussionerna går runt bordet och man äter. Jag ser något i ögonvrån och kameran har jag alltid i närheten. Jag fotar ofta saker ur eller i fokus och ibland blir bilderna bra ibland blir de inte riktigt som jag har tänkt mig. Men jag gillar dessa bilder, där något ganska ointressant för att beskriva dagen får fokus, medan man ser annat i bakgrunden. Det ger mer av en atmosfär än en dokumenterande bild och det är precis dessa bilder jag gillar bäst. 
Första bilden föreställer ju min älskade Adde, dock kanske inte helt lätt att se…

 Den vackra ljusuppsättningen i mitten av bordet överglänses lite av ett vackert litet shotglas från Kanada.

 Och så julpynt och glitter i alla dess härliga färger och reflektioner.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…