Festivities

Midsommar 2024

Hux flux var det Midsommar igen, oj vad tiden har gått fort den senaste månaden! Men ack så skönt att det är sommar och denna midsommar skulle visa sig vara den vackraste midsommar på åratal! Vid halv sju på morgonen åkte jag in till Linköping och handlade på Ica Maxi och Willys (innan alla andra vaknade) och när jag kom hem så åkte Adde iväg med Eckes Trädtjänst och fixade hos en kund utanför byn. Och jag och Maxen njöt i solen!

Efter en stund ringde Adde och ville ha några fler prylar som han trodde att han inte skulle behöva, då han inte trodde att han skulle komma “så långt” så jag rullade iväg till honom. Och njöt av de vackra vidderna kring oss… Grönskan och åkrarna är så vackra så här års!

Här skulle man bo <3

Väl hemma igen blev det frukost i solen och bara för att jag kan så åt jag en hel skål med jordgubbar till frukost! Mumsigt!

Maxen han satte sig och suktade efter löptikarna så nära han bara kunde komma 😉 I hörnet i skuggan och vindar på alla smaskiga dofter.

Stackars lilla killen – det är inte lätt när tjejerna luktar så gott <3

Vid lunchtid så kom Adde hem, och efter en dusch och lite fixande tog vi och packade en matsäck och rullade mot ADVENTURE.

ADVENTURE betyder helt enkelt att vi åker och tittar på fina saker och utforskar. Det kan innebära helt nya ställen, Geocaching, en runda som vi hört något om eller som nu “jakt på vatten” 😉 Jag ville till en sjö eller till havet för att njuta lite av vatten. Vi hittade en söt kompis!

Och efter att vi åkte förbi ett par ställen där det var alldeles för mycket folk, eller ingen som helst skugga för Maxen så åkte vi till ett säkert kort, Vadstuguberget i närheten av och med en slående vacker utsikt över Åsunden.

Tyvärr var det alldeles för mycket sol, eller rättare sagt alldeles för lite skugga för Maxen så vi kunde inte stanna så länge. men titta bara hur fint det är!

Vackert! <3

Vi åt vår medhavda matsäck – jag hade gjort tunnbrödsrullar i 4 olika smaker. Väldigt väldigt smaskigt! Det bjöds också på jordgubbar, Potatoe pops och drycker av olika slag. En ordentlig matsäck med allt som man kan tänka sig att tugga på.

Vägen både upp och ner från Vadstuguberget är inte riktigt att leka med, men vi har åkt både med Tankuu och Ookami dock har båda fyrhjulsdrift och det är brant, väldigt brant. Svårt att se på bilderna men det är guppigt och smalt. Jag är inte förtjust i vägar där det bara är ett “stup” på ena sidan, så det gurglade rätt bra i magen 😉

Och vi fortsatte vårt utforskande i området samt rullade vidare.

Efter ett SMS från svärföräldrarna, så bestämde vi oss för att överraska dem med ett litet besök. Så vi körde en hel del små-vägar på tvären för att ta oss österut…

De blev väldigt överraskade och glada, så det var ju bra 😉 Och vi spenderade ett par timmar hos dem innan vi rullade hemåt på kvällen – genom det vackraste av landskap! <3

Och vi var hemma lagom till att solenfärgade himlen gyllene… En magisk midsommar, med otroligt väder till enda. <3

Du kanske också gillar…