Adde Food

Date Night: Cok Najs

Ikväll körde vi på en spontan Date Night med tillhörande shopping 😉 Det är de små ljusglimtarna i vardagen som gör livet. Hela dagen har det gått i ömsom hällregn, ömsom strålande sol, med supergråa moln däremellan. Efter att det spöregnat för 5 gången på lika många timmar så gjorde vi oss i ordning och rullade in mot stan för lite shopping innan vi skulle äta lite middag.

Nere på Tornby, hade vi ett gäng affärer som vi skulleuträtta några ärenden i, och antigen så regnade det när vi sprang in i butiken eller så kom spöregnet när vi hade fulla kundvagnar och skulle lasta in i bilen. Det mesta blev dyngsurt, inklusive oss.

Sen hamnade vi på Cok Najs för varm och god kebab! Vi valde mellan EatNam och Cok najs idag och en värmande och stärkande kebab vann! 😉

Inne i restaurangen var vi helt ensamma. Det var två andra sällskap på uteserveringen som i stort sett gick när vi kom, så vi vart helt ensamma. Men personalen är ju så varma och trevliga så man känner sig alltid så välkommen!

Trots att jag egentligen behövde något värmande så tog jag en frosen Mango Daiquiri (alkoholfri) och Adde tog en Cok Lager! Alltså <3 jag vill leva på denna! Så himla god!

Vi tog varsin kebab i bröd med döner, en Jasmin (tabbouleh, vitlökskräm, picklad rödkål och tomatsås) till mig och en Mehmet (stark tomatsås, picklad lök, picklad rödkål och feferoni) till Adde. Och en sida med pommes att dela på. Nomnomnom!

Där satt vi helt ensamma i lokalen och lyssnade på grymt bra musik (hallå, de spelade Pitbull’s Hotell Motell) och nöjt av varandra och bara att vara torra och varma 😉 Det behövs inte så mycket när man tycker om nån <3 Mitt enda klagomål var att det verkligen inte var en Tabbouleh som serverades i min Jasmin, det var en sallad! Tabbouleh är ju en staple-maträtt för någon som har rötter i mellanöstern, och är en PERSILJE-sallad, som är så finhackad att den knappt finns och ska innehålla bulgur. Smaken var det inget fel på men att säga att det är en tabbouleh är som att säga att en burk med räksallad är en sallad.

En supermysig kväll, med god mat och trevlig personal, men mest av allt min Adde <3 När vi lämnade restaurangen tog vi en liten tur för att kolla vad det fanns för nya ställen i stan, och vad vi ska välja nästa gång. Sen tog vi vårt pick och pack och gick till bilen. Men titta bara så blå himmeln var…

Och så rullade vi hemåt…

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *