Fototriss

Kärlek & Romantik

FOTOTRISS: Kärlek & Romantik
… blir rätt självklart när det handlar om Alla hjärtans dag, så jag vill att era trissar ska andas KÄRLEK & ROMANTIK.
Hur kan man i en bild, eller tre, förmedla känslan av kärlek? Vem eller
vad klappar ditt hjärta för? Lovebomba med era trissar! 🙂

Det finns mycket kärlek i mitt liv. Adde är ju min finaste, men jag vill inte lägga upp en massa bilder på honom på bloggen. Och bilder på väran kärlek har jag lagt upp många av. Men då tänkte jag att det vore roligt med lite bilder på kärlek som finns runtomkring oss istället. Kärlek som man kan se varje dag, bara man tar sig tiden att titta efter…

En bild som min älskling skickade till mig när han var ute på jakt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…