Fototriss

Fototriss: Ränderna går aldrig ur…

Nytt år och ny Fototriss 

NÄSTA TEMA
… har jag valt utifrån ett förslag som flera av er kommit med: att låta temat bestå av ett uttryck. En kul idé tycker jag och har surfat runt efter intressanta uttryck och det jag valt till denna gång är…RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR.

När jag läste temat för dagens triss så kom jag och tänka på Niagarafallen och var man än tittade fanns det alltid en regnbåge. Och regnbågens ränder, dom går aldrig ur…

Bilderna är tagna sommaren 2011 på vårat sista besök hos svärföräldrarna innan de for hem till Sverige igen. Vi tog en 2-dagstrip till Niagara, 760 km enkelresa. Enbart för att det är en av mina drömmar att få se fallen…

Första bilden är tagen från båten, Maid of the Mist, med tusen liters vatten dånande i öronen och det stänkte överallt. Så långt in man kommer i fallen. Men vilken upplevelse!

Niagarafallen Kanada

Andra bilden är tagen från en platå strax bredvid fallen på Kanada-sidan
och är innan vi gått ombord på båten som tar oss ut i fallet.

Niagarafallen USA

Tredje bilden är ytterligare en bild tagen från båten. Ni vet den där känslan när man står alldeles för nära en högtalare eller går på konsert och basen känns i kroppen? Ja, precis så kändes det på båten… Och kraften som fallen slog emot oss var helt otroligt mäktig…

En underbar resa och ett helt fantastiskt minne för livet!

Du kanske också gillar…