Buzzador

Bloggbuzz: Locobase REPAIR

Bloggbuzz: En Buzzning via bloggen

Jag fick som ni vet testa Locobase REPAIR – Ett verktyg mot torr hud.
Visst du att…?

  • … huden är kroppens största organ och något av en livvakt?
  • … det är extra viktigt att smörja in dig när det är kallt ute? Applicera riktigt med Locobase REPAIR på utsatta hudområden cirka 10 minuter innan du går ut i kylan. På så sätt skyddar du dig mot både uttorkning och frostskador.
  • … Locobace REPAIR fungerar mycket bra som läppbalsam?
  • … krämen är ett bra val som mjukgörande behandlingar av torr hud om du har eksem eller andra hudsjukdommar?

Locobase REPAIR är en specialkräm för mycket torr hud. Krämen reparerar snabbt och effektivt hudbarriären så att huden blir mjuk och smidig igen. 

Huden fuktas inifrån. Den skyddar dig mot alltifrån infektioner till värme och kyla. Hudens yttersta lager – hudbarriären – ansvarar för att släppa igenom lagom mycket fukt. Torr hud är ett tecken på att barriären är skadad och bör repareras så fort som möjligt.

Hudbarriären är en blandning av döda, förhornade hudceller och samma fetter som ingår i Locobase REPAIR. Med krämen kan du snabbt och effektivt reparera huden genom att tillföra dessa fetter som det normalt tar flera dagar för kroppen själv att bilda. Resultated är mjuk och smidig hud.

Till skillnad från många andra krämer, som lägger sig på hudens yta och nöts bort på ett par timmar, tillför Locobase REPAIR hudidentiska barriärfettet som tränger ner i huden och frigörs när det behövs. Krämen verkar direkt vid applicering och upp till 24 timmar.

Krämen innehåller värken parfym, parabener eller färgämnen och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

En liten klick räcker långt
Locobase REPAIR kan användas på torr, fnasiga och spruken hud på hela krippen inklusive fötter och ansikte. Både barn och vuxna kan använda krämen – även om man har exsem eller på annat sätt känslig hud.

Smörj utsatta hudområden en gång om dagen eller oftare vid behov. Applicera gärna på kvällen eftersom det ger krämen god tid att verka. Locobase REPAIR är mycket dryg så en liten klick räcker långt.

Vill du också testa produkter för Buzzador? Anmäl dig här!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…