Food, Funny, X-mas

Matkassen är Årets julklapp 2011

Idag presenterades HUI Research (tidigare Handelns Utredningsinstitut) att Årets Julklapp 2011
Matkassen
 Kriterierna för att bli Årets julklapp är att det är en nyhet eller fått ett nyväckt intresse, den ska svara för ett högt försäljningsvärde och den ska representera tiden vi lever i. (Behöver minst uppfylla en av dessa tre)

Jag är nästan alltid begistrad över valet av årets julklapp, det är nästan aldrig något som jag är intresserad av eller skulle köpa. Och till viss del är det samma sak i år, dock vet jag att många andra tycker att det är en väldigt smart produkt. Jag har aldrig testat en matkasse och tror inte riktigt att den skulle gå hem hos oss eftersom jag, framförallt, är otroligt ombytlig när det gäller mat. Jag kan inte bestämma flera dagar i förväg vad vi ska äta, eller veckoplanera, för jag är som ett litet barn när det kommer till mat. Det måste vara något jag är sugen på annars vill jag inte ha mat…

Jag tycker iofs att det är roligt att det är en julklapp som är “ätbar” i år, det är ju något som är intressant och verkligen i tiden. Om det fanns en LCHFkasse kanske jag till och med skulle vilja testa den men framför allt skulle jag vilja testa den fantastiska matkassen som Cool Stuff har tagit fram… Den tror jag skulle vara mumma! =)
Cool Stuffs matkasse innehåller

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…