Smartson

Vileda 1-2 spray för Smartson

Smartsons nyaste testpilot-produkt är : Vileda 1-2 spray

Det är den där tidien på året igen då man drar in smuts, grus och snö i husen. Det regnar, snöar och töar i snabbare fart än man hinner städa undan det. Lägg då till stöket med husdjur och barn så blir städningen jobbigare. Och så ytterligare stök med julbak och julmat då behöver man all hjälp man kan få…

Vileda har tagit fram en ny sorts mopp som heter 1-2 Spray och är en riktig revolution i städningen. Man tillsätter rengöringsvätska inuti moppskaftet och så är den alltid redo att användas, utan att behöva ta fram hink och vatten osv. Alltså blir städningen mycket lättare!

Moppen består av en microfiber och de splitrade fibrerna samplar upp den minsta smutsen och tar bort de tuffaste fläckarna. Avtryckaren aktiverar moppen och sprejar ut 2 ml vätska av rengöringsvätska.

Jag tycker det låter jättesmart och vill gärna testa denna. Jag som verkligen inte gillar att städa tycker att det låter otroligt lätt att använda och kanske gör städningen roligare. Vill du också testa denna? Ansök här!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…