India 2010, KFC

India 2010

Den 16:e oktober förra året påbörjade vi, barndomsgänget med respektive, vår resa till Indien för att hälsa på Grevinnan och Sir. Det skulle bli en helt fantastisk resa med massor av intryck och saker att se.
Jag har inte riktigt visat er hur vår resa var… tänkte att jag skulle blogga lite under resans gång, men vi hade så mycket roligare saker för oss så jag struntade helt enkelt i bloggen. Så därför tänkte jag att jag skulle visa bilder från resa nu istället… på års-dagarna…
Låter det bra? Då kör vi… =)

It’s a year ago that I spent 2 weeks with my best friends in India. And since we were having an amazing time, there wasn’t really too much time to blog. Therefore I thought I’d show you some pictures now instead, on the aniversery of the trip…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…