Blog

Vita Gåvor omgång Mjukt & Skönt

Då var det äntligen dags för en omgång av Vita Gåvor * nämligen Mjukt & Skönt
Jag tycker det ska bli en väldigt rolig och spännande omgång. Speciellt så här i hösttider då något mjukt och skönt verkligen behövs. Något som kan hålla en varm när det är kallt om kvällarna…
Jag tänkte berätta lite om hur vi har det, eftersom det har förändrats en del sedan förra swapen. Vi har nyligen flytta till ett nytt hus och håller nu på och möblerar för fullt. I vardagsrummet kör vi på en ganska enkel färgskala eftersom vi har en gammelrosafärgad soffa. Alltså vill vi egentligen ha det ganska enkelt i färgerna, men jag tycker att grått passar in rätt bra med soffan. Jag har tänkt mig några lite tuffare gråa kuddar i linne eller silke, som t.ex. dessa från H&M, Carlssons Interiör, MIKMAK och Åhlens för att bryta av lite. 
I sovrummet har vi ett lila överkast men annars är det ganska enkla färger även där. 
Annars vet jag inte riktigt mer vad jag ska ge för något tips… Men jag ska försöka lägga upp lite bilder på hur det ser ut så kan ni få lite tips..

*Vita gåvor bygger på en swapidé. Om du tycker om att inreda med vitt och diskreta färger har du kommit rätt. Medlemmarna måste ha en blogg, som har “focus” på inredning, eftersom Vita Gåvor bygger på personliga gåvor. Några gånger om året köper vi varsin present för 100 kr exklusive porto. Presenten måste ha med inredning att göra och helst i diskreta färger, vitt är vår älsklingsfärg. I starten av swapomgången får du ett mail där du tilldelas en hemlig vän där du får uppgift om dennes blogg och adressuppgifter. Försök ta reda på vad personen i fråga tycker om genom personens blogg. Sedan skickas presenten ett sista utsändningsdatum. Samliga nordiska länder är varmt välkomna att delta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…