Fashion

Crackle Overcoat by Sally Hansen

Jag har varit nyfiken på IsaDoras Graffiti Nails ganska länge men inte haft tillfälle att skaffa något av lacken. Men när jag var i USA i somras så köpte jag en liknande produkt, Crackle Overcoat från Sally Hansen och jag tyckte den fungerade väldigt bra. Man målar en basfärg och sen när den har torkat ordentligt målar man med Crackle och så får man en krakelering seffekt som är ganska läcker. 
Jag använde ju gult som underlack, egentligen vet jag inte varför eftersom jag gillar verkligen inte gult, men jag kände att det kanske skulle bli en rolig effekt och det blev det väl. Men jag kommer nog aldrig använda kombinationen igen. Det är nog snyggare med vitt eller silver eller kanske något rosa. Jag är lite osäker på om jag tycker att det är snyggt och något som jag skulle ha varje dag, men nån gång ibland kanske. Jag är ju en svart-nagellacks-tjej och det är lite ovant med färg…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…