Smartson

Neutrogena för Smartson

Hos Smartson kan man nu bli Testpilot för Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub om du är intresserad att vara med så ansök du också.

Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub är ansiktrengöring som tar bort finnar och pormaskar. Den innehåller mikrokorn och Salicylsyran och rengör på djupet och tar bort oljor och smuts från huden.

Från Neutrogena:

Produkter i Neutrogena Visibly Clear®-serien innehåller en formula med den patenterade MicroClear-teknologin som ger ren hud. Teknologin löser effektivt upp smuts och fett i porerna och hjälper salicylsyran att komma åt och verka snabbare. Salicyran tar bort döda hudceller och hjälper till att rengöra porerna, vilket i sin tur förebygger orenheter som kan leda till finnar och pormaskar. Salicylsyran är en av de effektivaste ingredienserna vid oren hud. Neutrogena Visibly Clear® innehåller även milda växtextrakt för att vårda hyn. Resultatet blir en fräsch hy utan orenheter.

Activa ingredienser och deras funktioner:

  • Salicylsyra – tar bort döda hudceller oh rengör porerna
  • Aloe Vera och Kommomil – verkar lindrande och lugnande
  • Trollhassel – Sammandragande och lindrande
  • Mentol – Kylande
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PKM6aI-CiL0]

Tips från Neutrogena för fantastisk hy:

  1. Var noga med att ta bort smink varje kväll. Sminkrester kan annars täppa till porer och orsaka finnar och orenheter.
  2. Tvätta ansiktet dagligen med en mild rengöring som till exempel Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub. Om du har pormaskar kan det vara lockande att använda en slipande rengöring och skrubba hårt, men det kan göra problemen värre eftersom huden blir irriterad med resultat i rodnad och svullnad. Med Neutrogena Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub rengör du försiktigt.
  3. Använd en oljefri ansiktskräm efter rengöring för att tillföra nödvändig fukt till huden och undvika att porerna täpps till. För detta ändamål passar Neutrogena Visibly Clear®Oil-free Versal Moisturizer bra. Den absorberas lätt av huden, och är det kompletterande steget för en ren och fräsch hy varje dag.
  4. Se till att du får tillräckligt med sömn och vila. När du sover förnyas hudcellerna, vilket effektivt bidrar till en fräsch och strålande hy.
  5. Ät en bra och näringsrik kost: huden är det största organet på kroppen, och precis som andra organ så behöver huden näring för att må bra. Nutritionister rekommenderar att få i sig två liter vatten per dag (inklusive den vätska som man får i sig via maten), och äta frukt och grönsaker som innehåller vitamin A, B, C och E – supervitaminerna för en hälsosam hy.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…