Photography, Shopping

Inspirationsfabriken: Favoritinredningsbutik

Inspirationsfabriken v14: Favoritinredningsbutik

Kära Fabrikanter! Så roligt att få hälsa er VÄLKOMNA till veckans tisdagstema: Favoritinredningsbutiken!

Detta är en ganska svår fråga för mig för jag vet inte riktigt om jag har någon speciell favorit butik. Jag har nog väldigt många. När vi bodde i Mariestad t.ex. tyckte jag att Farfar August var väldigt mysig att besöka men resten av mina favoritbutiker är butiker som jag hittat på mina resor. Och i många fall är det väl egentligen inte butiker utan små stånd eller hål-i-väggen där man hittat fantastiska saker som man kan ha som minnen för sina resor. Det är dessa saker som jag älskar mest…

En vacker bänk med vackra fårskin och mysiga kuddar – hittade på Gotland på  Ihre Gård.

Kryddor och annat småplock från en butik på Medeltidsmarknaden på Gotland.

En tavla i en av småstäderna vi besökte i USA när vi tog en liten roadtrip med svärmor till Lake Placid.

Larsson & Larsson krukmakeri  i närheten av Etelhem på Gotland. 

Pier 1 Imports i Montreal, Canada – fantastiska kakburkar för julen. 
Lyktor från Bi & Present på Gotland.

Hittade tyvärr inga bilder på en trevlig liten butik i Maadi, Cairo där jag hittade en jättevacker alabasterskål som vi har godis i. Eller butikens där vi köpte en av våra Indiska tavlor, en silkes målning av en elefant. Museet där vi köpte våran terrakotta-armé i Sopot, Polen, när vi besökte utställningen. Eller kanske de små butikerna där har hittat massor med små vackra pryttlar och saker som vi älskar i vårt hem… Så mycket vackert och sånt som gör vårt hem speciellt…


Some of my finds that I’ve seen in my favorite shops around the world…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…