EFIT, Photography, Today

EFIT 2011.03.26

Dags igen för EFIT Ett foto i timmen, något som jag inte riktigt har hunnit med, kommit ihåg eller tagit tillräckligt många foton för den senaste tiden… Men nu så, idag försökte jag vara duktig och fota trots att jag egentligen jobbade och hela dagen såg densamma ut… 

Fotona är oftast tagna när jag har tagit en liten rast i arbetet… Så dessa saker har jag hunnit med när jag inte jobbade idag… Kul att se vad man ändå hinner med på en dag…

Vaknade tidigt imorse, eller vanlig tid egentligen, strax innan 06.00. Ganska skönt att komma upp ordentligt och komma igång trots att det är lördag. Börjar med att koka kaffe och värma mjölk och göra mig iordning. 
 Ställer iordning alla mina grejer för att kunna jobba. Alla måsten och alla grejer som kan vara bra att ha. Jobbet kan börja och kopp nr 2 intas. 
 Kopp nr 3 och jobbet fortskrider bra. Hamnar i ett riktigt bra ställe och det bara flyter på utan några större bekymmer. Det är skönt när allt bara kommer till en snabbt… Några anteckningar ibland och några uppslag men det är bara att fortsätta… Solen skiner och vädret utanför blir vackrare och vackrare för varje minut som går, dock är det fortfarande ganska kallt ute, solen har inte riktigt hunnit värma upp landskapet…

Tar en liten paus och lägger på en ansiktsmask och inser att jag inte ska drick mer kaffe på ett tag. Börjar bre några mackor att inta medan ansiktsmasken stelnar.

Forsätter att jobba och sen ringer mamma och pappa. Vi pratar en längre stund och jag får veta att mamma äntligen ska åka iväg och köpa sin iPhone som hon fick i julklapp av pappa. =)
Jobbar på ett tag till och sedan orkar jag faktiskt inte mer, hjärnan har lagt av och jag behöver komma ifrån lite. Sätter mig ute i solen och börjar läsa min nya bok. Tyvärr blåser det en del så det är inte jättevarmt men solen värmer mina kinder…

Skönt i solen men inser att jag behöver något varmt att värma mig med, så en kopp te får följa med mig ut medan jag funderar på vad jag ska äta till lunch. 

Hittar några små vårtecken i rabbatten…

Intar lunch framför datorn och fortsätter jobba. Får svar på ett sms från Berget angående en liten dejt. 

Tar en liten rast och fixar naglarna lite snabbt. Svart är inte en speciellt vårig-färg jag vet, men det är min standardfärg…
Fortsätter med jobbet och kollar upp lite information i mina böcker. 

Naglarna har fått torka och så här blev det till slut. Kanske inte det snyggaste jag gjort men tillräckligt bra för dagen…

Batterierna i min trådlösa mus har slutat fungera och det är dags för byte. Men nu känner jag att jag inte orkar jobba mera. Min hjärna har slutat fungera helt och hållet…

Middag – hungrig som en varg men orkar inte laga någon mat, det får bli lite pommes i ugn – enkelt nog.

Får ont i huvudet och i kroppen och börjar känna av att jag inte är riktigt frisk ännu. Efter lite värktabletter så lägger jag mig i sängen och plinkar lite på datorn. Bloggar lite, kollar lite på en tv-serie och försöker varva ner…. 

Dags för Earth hour och går runt i huset och släcker alla lampor och alla elektriska produkter som vi kan avvara, frys och kyl känns som att dom får vara på =) 

Kollar mobilen och ser att jag fått ett nytt meddelande om imorgon. Dejten är bestämd. Ska bli jättekul och jag hoppas att det kommer bli lika vackert om inte vackrare väder imorgon…

Somnar i sängen med datorn i knät. Vaknar till och ringer Adde för att kolla av att han har kommit “hem” från sitt jaktpass. Blir fortfarande lite orolig av jakten… Försöker somna om men lyckas inte riktigt så jag sätter igång ett avsnitt av Waking the Dead och hoppas somna om…

Som ni kanske märker har jag fortfarande inte lyckats somna… Inte bra… Jag skulle behöva jobba lite imorgon innan jag träffar Berget. Men det löser sig nog. 

Sov gott gott folk!


One Photo an Hour today – enjoy following my day…

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…