Adde, Jakt

Weekend widow

I helgen kommer jag vara gräsänka. Adde är iväg och skaffar mat (läs jagar) i Småland och jag hoppas han har det riktigt bra trots att han har ont i halsen så att han knappt kan prata. Denna helg hoppas jag kommer att “gå” bättre än förra helgen han var iväg – men det har jag ju ännu inte berättat för er, så vi får ta det senare…

Som förra gången så tänkte kör vi en Adde rapporterar ifrån jakten – det var ganska många som tyckte det var ett roligt inslag. Så från och med imorgon hoppas jag kunna rapportera från jägaren…


This weekend I’m a weekend widow. Andy is off getting food (read hunting) and I hope he is well eventhough his throat is acting up. And I hope this weekend will be better, for me, than last time… I still haven’t told you about that, but I will soon…

Like last time, Andy and I thought we might do an Andy reports – it was appreciated last time. So tomorrow I hope to be able to send you the first report from the hunter…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…