Adde, Food, Today

Breakfast

Imorse bjöd Adde på pannkakor. Dessa hade han stekt för några helger sedan och eftersom vi hade MASSOR över testade vi att frysa in dem. Vi la in hela traven, med bakplåtspapper mellan varje pannkaka, i en stor zip-lock påse och frös in. Nu på morgonen körde vi dem i micron i några minuter och åt tillsammans med lönnsirap och sylt. Funkar alldeles utmärkt! 

Så nästa gång ni gör americanska pannkakor – frys in ett gäng och njut av en annan dag, när orken tryter. 


Andy made me breakfast this morning, pancakes that he battered up a couple of weekends ago. We put them in a zip-lock bag with wax paper in between each pancake. This morning he put them in the microwave for a few minutes and hey-presto, newly made pancakes. Of course served with Maple syrup and jam. 

So next time you make pancakes – fry up a couple extra and freeze them in till a day when you don’t want to race around the kitchen but are in the mood for a stack. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…