Blog

Lists

Jag har en lista med saker som jag ska skriva om på bloggen och just nu är det så att listan bara blir längre och längre och längre… Det finns så mycket att berätta om eller skriva om att man inte riktigt hänger med, men jag tänkte försöka beta av listan lite allt då och då och förhoppningsvis kommer den minska lite… ja, nån gång =)


I have a large list with stuff that I’d like to write about on the blog. And at the moment the list is just getting longer and longer and longer. There is just too much stuff to show or tell about, but I’m going to try to start ticking of the things on the list and start shortening the list… Or at least try =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…