In-laws X-mas

Present

Min svärmor var ju hemma förra veckan och det är alltid trevligt när hon kommer hem och hälsar på. Vi hann med mycket när hon kom hem, flera sushi-middagar (vår tradition), tripar till Linköping, julmarknader, bak, fika, och så mycket mer…
En dag kom svärmor hem med denna sötnosen. Den är ca 5 cm hög och tomtarna längst upp är 1 cm… Jättesöta =) Tack svärmor!
My mother-in-law was back home last week and as always it was really nice to have her back home. We did our usuall traditions with sushi, Christmas Fair, baking and so on… And one day, she came home with this little cuty, it’s about 5 cm high/ 2 inches and the little Santas on the top are about ½ in high… Thank you so much!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…