X-mas

Dubai 2010

Vi har ju precis kommit tillbaka från Indien, men nu ser vi fram emot nästa resa till Dubai, Förenade Arab Emiraten över julen. Mina föräldrar jobbar ju där och i år är det deras “tur” att få besök från sina barn (Adde och jag försöker ta varannat föräldrarpar varannat år). Så i år blir det en jul i värmen…

Det ska bli väldigt skönt att ligga i solen och sola på privat strand och bara ta det lugnt. Vi, Adde, Lillebror och jag, åker den 19:e decmeber, alltså precis om 1 månad. Så nu börjar countdownen…

This Christmas will be spent with my parents in Dubai. So sun, palm trees, daily swims in the ocean is on the schedual. Andy, Little brother and I are going down the 19th of December, which means the countdown has started!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…