Design, Me wantee

My Scratch Map

Det har varit väldigt populärt att inreda med kartor på senaste tiden. Jordglober, wallies, posters, kartor, tavlor och så vidare. Och jag gillar trenden. Det gör Adde också och därför har vi börjat köpa lite olika kartor på ställen som betyder mycket för oss, som vi ska använda till tavlor så småningom… Annars skulle jag hemskt gärna vilja köpa en jordglob i svart eller silver att ha i ett kontor eller kanske till och med i ett bibliotek. Men det behöver inte vara ett köp utan jag skulle snarare vilja pyssla ihop något själv… Men det är ett senare bekymmer…
Denna kartan skulle jag verkligen vilja ha. Det är en världskarta med skrapyta så att man kan skrapa undan “länder” som man har besökt, precis som en trisslott. Det är alltså som en resekarta över världen, en karta över var man har varit och hur mycket man har kvar av att erövra. 
My Scratch Map säljs hos I Want One of Those har dessa för ca 170 kr. 
Skrapningarna tar fram olika färger och så får man fram information om varje land. Så det är inte bara vackert utan även informativt. 
Dimensioner: 83 cm * 59 cm
Pics borrowed from: I Want One of Those
There have been alot of maps in interior designing as of late. Maps of all kinds are used in decorating. Wallies, posters, globes and so on have become a nowmal part of decorating. Andy and I have always liked maps and we’ve started buying a couple of maps of places that we especially like and later on they are going to be used in our decorating, possibly in an office or a library. 
My Scratch Map is one of those maps that are very cool. It’s a scratch off map that you scratch off when you have been to a specific country. After removing the top layer you’ll find a color codeing as well as information about the country. 
Found at I Want One of Those for $25. 
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…