Blog

TisdagsTema: Hemligt

TisdagsTema:

Det här är ett tema som föreslogs av Joacim nästan ett år sedan. Av någon anledning föll det bort, men eftersom jag nästan aldrig raderar mail utan bara arkiverar dem i röran så hittade jag det nu. Så vad har ni för hemligt?

Min hemlighet idag får vara mitt lantbröd med hemligt innehåll… Jag älskar att man kanske inte riktigt vet att brödet är fyllt med något och så får man en otroligt trevlig överraskning när man skivar brödet… Det ser vackert ut och det doftar gudomligt…
Läs även andra bloggares åsikter om ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…