India 2010 KFC

Dukoral

Nu börjar det ju närma sig avresa på våran INDIA 2010 resa. Hela gänget (som har varit med en del i bloggen tidigare) kommer att vara samlade igen. Det är alltså K2 (min barndomskompis) och hennes kille K3 även kallad Fysikern, Berget (min barndomskompis) och hennes fästman A2, även kallad Arkitekten och Adde och jag som ska åka ner till bl.a Bangalore för att hälsa på Grevinnan (min barndomskompis) och hennes man Jugge som bor där. Det var ganska länge sedan vi var samlade alla 8 – det var på julträffen 2009 tror jag – eller har jag fel?
Biljetterna är bokade sen LÄNGE. Inrikesflyget har nyligen bokats. Visumen är upplockade och vaccinationerna har börjats tas – för i förra veckan skålade vi med Dukoral – som hjälper mot Turistdiarré. Och det hoppas vi verkligen att den gör =)
I helgen, eller rättare sagt imorgon ska vi träffas K2, Fysikern, Berget, Arkitekten, Adde och jag hemma hos Berget och Arkitekten och äter indiskt och planerar lite mer detaljerat inför resan. Grevinnan har varit så underbar att hon har gjort ett grovschema till oss med grejer som kan göras så nu är det bara att konkretisera planen. Det ska bli grymt!
Längtar!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…