Me, Recipe

Lidande

Bloggen har blivit lidande de senaste dagarna, min dator har som sagt bestämt sig för att sluta fungera. Men trots att jag skaffade mig en ny älskling samma kväll så finns det mycket som måste göras med den nya datorn innan jag kan köra på som vanligt igen. Jag har ju inga bilder på datorn, mina progam är inte installerade och så är det ju alltid en massa annat man måste ta och fixa.

Jag älskar min nya lilla älskling – och snart när jag har flyttat över allt material och börja använda den ordentligt kommer jag att kunna älska den mer och mer =)

/K

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…