Fashion

Cocoo

En av mina favorit smyckesbutiker är Cocoo med mängder med häftiga ringar, armband och halsband. Jag är lite ringtokig och går alltid omkring och tittar efter fina ringar – problemet med att kolla på Cocoo sidan är att alla ringarna är vill ha!

I samarbete med Cocoo kan jag erbjuda mina läsare 15% rabatt på sitt köp om man anger rabattkoden bloggspecial. Erbjudandet gäller till och med den 10 oktober 2010.

Det är bara att tacka vackra Coco för erbjudandet. Tacka och ta emot =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, klick on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…