Adde, Food, Photography, Today

Godmorgon!!!

Trots det trista vädret (regn och blåst) är jag ganska pigg idag. Ingen feber och ganska glad, det är ju alltid trevligt. Vi gick upp vid 7 för att Adde skulle iväg till skjutbanan och det är lite som ska fixas innan han kan åka iväg. Så vi kokade kaffe och fixade lite frukost och lunch att ta med. Adde åkte iväg vid strax innan 8 och då gjorde jag mig i ordning och satte igång och skummade mjölk och fixade min frukost. Så satte jag mig i soffan med en bok och läste lite och åt frukost i lugn och ro, med lite Norah Jones i bakgrunden. Ganska trevlig start på morgonen.

Idag ska jag försöka måla lite till och kanske hinna med lite städning, vi storstädade övervåningen här om dagen, men källaren känns som den behöver en omgång. Har tvättat 6 maskiner de senaste två dagarna så jag tänkte försöka städa lite i tvättstugan lite och vika all tvätt som har tvättats. Sen eventuellt en sväng till stan… Men vi får se, känner mig inte så jättepigg på det just nu, men det kan ju ändra sig =)

Hoppas ni får ha en trevlig lördag mina vänner, vi hörs säkert mer under dagen om jag känner mig själv rätt. Har ganska mycket att blogga om som jag inte orkat med när jag har varit sjuk men det kommer =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, klick on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. säger:

    Oh vilken mysig bild!

Kommentarer är stängda.