Photography

TisdagsTema: Vila

TisdagsTema: Vila

Eftersom jag är sjuk känns det passande med temat vila idag. Dessutom är ju vila något som alla behöver ibland. Vart tycker ni det är skönt att vila? Eller har ni fotat någon annan som verkligen kan konsten att vila?

När vi var på Kolmården senast så åkte vi Safariparken, givetvis regnade det, som det alltid gör när vi åker Safariparken. När vi kom till Björnarnas och Vargarnas skog hittade vi denna sötnos som vilade så fint. Tyvärr är bilden lite blurig pga regnet som rann ner för rutan – men jag tycker i alla fall att han var extremt söt =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, klick on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…