Fototriss Me Photography Recipe

Fototriss: Plastic Fantastic

Förslaget till temat den här omgången kommer från en av er trissdeltagare, Receptomaten, och som jag skrev igår är det dags att visa upp plastiga bilder för det ni ska ha i bakhuvudet när ni tar era bilder är PLASTIC FANTASTIC!

Jag är fortfarande sjuk och idag är det inte alls bra. kunde inte sova inatt och därmed är dagen helt muppad. Vi tänkte egentligen åka med familjen J till Kolmården, men eftersom jag mådde så j-vla dåligt så fick vi skippa det. Förhoppningsvis kanske jag kommer att må bättre ikväll så vi i alla fall kan käka middag tillsammans, premiärmiddag på rådjurskid som Chefen fällde härom veckan…

Nu undrar ni nog varför jag berättar detta i ett Fototriss inlägg, men det är såhär… Jag har funderat på temat hela veckan och inte kommit på något bra. Men idag, efter att ha försökt att kurera med alla medel, sluta tänka på att det gör ont med både GuitarHero, datorn, TV’n… så kom jag på att jag skulle kunna klura lite på Fototrissen, och då kom jag på det… Eller rättare sagt Adde kom på det, det mest Plastic Fantastic jag äger och använder…

Jag hatar kontanter – har aldrig några pengar i plånboken utan kör enbart med kort. Om det råkar vara så att stället jag ska handla på inte tar kort så är det nästan alltid så att jag väljer att inte handla där… Jag skulle dock vilja ha 1 kort som har allt inprogrammerat, typ ett kort för alla bonuskort man har och annat sånt där man “måste” ha i plånboken.

Detta bidrag tog all kraft jag hade att göra, till och med Adde fick ta bilden, jag orkade inte stå så länge att jag skulle kunna fota. Sen har jag suttit och försökt fixa med bilden säkert 1 timme, huvudet och hjärnan är inte riktigt med. Och när jag precis blivit klar och är lycklig att det är äntligen klart, så kommer jag på att i Fototrissen så ska man ju ha 3 bilder… Men jag orkar inte mer, så därmed är detta mitt bidrag till Fototriss

Nu tänker jag lägga mig och sova, för jag har INGEN ork kvar…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, klick on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…