Adde, J-Family, Jakt

Adde reports: kvällspass #7

Adde rapporterar

Jaha, sista kvällspassen för denna gång.  Det har varit en riktigt kul vecka, man jag är så trött och slut i kroppen så nu skulle jag behöva en veckas semester för att vila upp mig.

Kvällens pass blev en av mina favoriter. Bland annat för att Chefen och jag är så trötta i benen från två och en halv timmas smygjakt och sen arbete med jaktmarken hela eftermiddagen.

Tyvärr har vi fortfarande inte fällt något. Det verkar som att rådjurens brunst nyligen tagit slut för i år, och du är rådjuren trötta och rör sig väldigt lite. Dessutom har vi ett morgonpass imorgon bitti så vi kan ta revansch på dessa hala bockar. 🙂

Vi har fortfarande en del arbete vi verkligen skulle behöva klara av innan vi åker norrut igen, så det hinner nog bli sen eftermiddag eller kanske till och med kväll innan vi är hemma igen. Tur att min söta fru är så förstående.

Pink sky at night, Karoleens delight! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…