Adde, Jakt

Adde reports: Morgonpass #6

Adde rapporterar

Ännu en vacker morgon, även om det var påtagligt kallt med bara 2 grader första 3 timmarna. Och även omser hade varit trevligt med lite mer värme och framförallt en fälld rådjursbock så har vi det väldigt bra.

Igår kväll fick Chefen närkontakt med en älgko, det verkar som att dom lyckades överdels varandra. Och ett litet tag senare så kommer det fram en ganska stor älgtjur och går i älgkons spår. Samtidigt som älgtjuren lämnar så hör Chefen något i skogen bakom sig. När han vänder sig om så står där en råbock ca 30 meter bort, men tyvärr hade bocken kommit in i Chefens vittring och fick därför ganska bråttom att gå därifrån.

Så nu börjar vi känna att det finns nog en del vilt på marken, vilket bara gör det till en tidsfråga innan vi har våra byten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…