Blog

Vita Gåvor: Spa/Badrum

Det är dags för Vita Gåvor igen, denna omgång är det Spa/Badrum som gäller. Vi bor ju som sagt i 2 hus, ett med ett nyrenoverat beige och mörkt trä badrum med ett jacuzzi badkar och i andra huset är det relativt nyrenoverat och vitt med blå/grå detaljer med badkar.

Jag älskar att bada och ligger ofta med min hjärtformade kudde och läser i badkaret. Då vill jag gärna ha tända ljus, gärna med någon trevlig doft. Något som jag känner att jag saknar är en sån där “badkarsbricka” som man lägger över badkaret…

När jag har suttit och funderat på vad det är jag skulle vilja ha så är det ett par saker som jag känner att jag verkligen skulle vilja ha. Jag skulle vilja ha en utfällbar spegel med förstoring, iofs inte för att ha i badrummet utan i vår walk-in-closet.

Två andra saker som jag har funderat på att jag/vi behöver är det en resenecessär – en sån där som man kan hänga upp och rulla ihop. Något med många olika fack och lätt tvättad. Helst inget tjejigt, eftersom både jag och Adde ska använda den. Även små burkar och flaskor i plast för att ta med på resan skulle jag vilja ha – vi reser ju ganska mycket och nu ska vi ju snart till Indien och då känns det som något som vi verkligen kommer behöva.

Kanske inte de roligaste vill ha grejer, när man tänker på Spa/Badrum, men jag har blivit ganska praktisk av mig =) Självklart gillar jag alla möjliga ansiktsmasker och badbomber också – men det är ju något som känns lite mer lyxig, kanske inget jag “behöver”… Men det är klart att man inte tackar nej till roligt lyx…

1. Resenecessär med massor av bra fack och lätt att tvätta ur om man råkar spilla något. Att kunna hänga upp den är ett måste. 2. Fickspegel något man skulle kunna ha med sig i handväskan eller med på resan – kanske något rosa. 3. Snäckskål, vackra skålar att lägga av sig ringar i vid handfatet, silver, glas eller något annat vackert matrial. 4. Utfällbar och förstornings spegel, enkel och så användbar. 5. Padshållare, vackra behållare i glas och silver. 6. Tvättpåse som man kan ha med på resan eller på träningen. 7. Reseset med flera plastflaskor och plastburkar – perfekt för resan – väl behövd inför kommande Indienresan.
Hoppas att detta hjälper min hemliga vän lite grann i alla fall. =)
Time for White Gifts again, and this time the theme is Spa/Bathroom. I’m wanting lots of travel articles for our upcomming trip to India. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…