KFC

Ulva Kvarn

När Grevinnan var hemma i somras, var vi ju iväg en sväng till K2 i Uppsala, några dagar innan vi träffades i Vitabergsparken. När vi kom fram till Uppsala, vi åkte tåg, så kom K2 och hämtade oss och vi åkte hem till henne för att äta lunch. Mycket smaskigt med kycklingsallad och chokladkakor till fika. Som vanligt var det ju otroligt trevligt =)

Efter lunch tog vi en sväng till Ulva Kvarn. Ulva Kvarn är en kulturbygd som vuxit upp omkring Fyrisån och omskriven sen Medeltiden. Ett otroligt mysigt utflyktsmål med stora grönområden och en hantverksby med konsthantverkare, butiker, restauranger och café. De har öppet året om, med bättre öppettider på sommaren, dock är måndagar alltid stängt.

Vi promenerade runt och tittade i affärer, bl.a en second hand butik som hade väldigt mycket fint, Glashyttan Ulven som har munblåsta glas som är otroligt vackra och sen åt vi glass i solskenet.

En mycket trevlig eftermiddag i Uppsala med vänner. Precis så där mysigt som sommareftermiddagar med vänner kan vara…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…