Media

Alla de stillsamma döda…

Avslutat: Har läst klart min andra Anna Jansson bok för denna semester. Som sagt gillar jag verkligen Anna Jansson och de är väldigt lättlästa. Den här var också väldigt bra och det är faktist ganska trevligt att läsa böcker i ordning för en gångs skull.

Alla de stillsamma döda är Anna Janssons andra bok om kriminalinspektör Maria Wern. Man fastnar fort och det är spännande från sidan 1.

Från Bokus:

När hon vaknar är allt mörkt omkring henne. Hon känner smärtan i hela kroppen. Men här finns någon mera i mörkret. Maria Wern sträcker ut handen och rör vid personen bredvid sig. Kroppen känns slapp – en död människa.
En man har anmälts försvunnen. Hustrun söker upp Maria Wern, som avancerat till kriminalinspektör. Det som från början verkar vara ett rutinärende utvecklas med skrämmande hastighet till en av de värsta utredningar länskrim ställts inför. Med minskade resurser och under svår tidspress söker man en mördare.

Betyg: K K K K / 5K


I just finnished Alla de stillsamma döda by, the same author as last time, Anna Jansson. They still haven’t been translated into English – so you’ll just have to hold out a while longer

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…